La cistella
0
  • No hi ha productes a la cistella.
Image Alt

Sobre Llum de lluna

Cosmètica biodinàmica

La cosmètica, per mi, és l’oportunitat de donar al nostre cos les plantes i olis vegetals que necessita. Per tant, no deixa de ser una medicina més. Una medicina respectuosa amb el propi cos i que conviu en harmonia amb l’entorn. Una medicina que penetra per la nostra pell, l’organisme més gran que tenim, i que passa per cada capa d’aquesta, deixant, en cada una, les propietats necessàries per sanar allò que sigui imprescindible.

Per això, la cosmètica econatural, requereix d’observació de nosaltres mateixos per entendre que ens està demanant la nostra pell en cada moment. La pell, com tots els òrgans, reflexa com estem. Observar-la ens aporta informació de nosaltres mateixes per poder-nos conèixer. A vegades, coses que ni amb els nostres propis ulls ni amb la ment podem veure.

La nostra pell viatja en sintonia amb la nostra evolució, per això ella també canvia i es transforma. Amb ella tenim una eina d’introspecció molt potent i hem d’acompanyar-la des del respecte i nodrint-la de vida.

I aquesta vida no pot provenir més que de la Mare Terra. D’ella es despren tot el que necessitem per viure sanament. D’ella ens hem de nodrir i d’ella hem d’aprendre. Observant-la, veurem que en cada anhel de vida hi ha un cicle que la representa. Des de la llavor que brota, fins la lluna que decreix. Respectant el cicle de les plantes i els arbres i la seva dansa, també cíclica, amb la lluna, es desperta una màgia especial en cada recol·lecció. Una màgia que arriba a cada preparació que es fa amb aquelles plantes.

Productes que són cosmètica viva

Els cicles llunars marquen cada pas

per a treballar les plantes i també per a l’elaboració dels productes finals. Per mi és important respectar aquest cicle, doncs marca la vibració en la que es troben els principis actius i la predisposició per crear sinergies més o menys potents entre els diferents ingredients. De la mateixa manera, també m’acompanya en la resta de processos del projecte; des de posar ordre a espais o papers fins a avaluar i valorar la feina. 

Aquesta és la meva roda de treball

Hola, sóc la Judith

i vaig créixer fent passejades i jugant als boscos del Solsonès, al pre-pirineu català. De petita ja sentia un immens respecte per la natura, doncs em semblava estar en un lloc sagrat cada cop que entrava dins d’un bosc. Hi entrava sigilosa, vigilant no trepitjar cap flor ni animalet i contemplant els bonics i grans arbres. Per mi era un lloc màgic on la meva imaginació em feia sentir una fada del bosc.

De gran, vaig re-connectar amb aquesta màgia quan vaig estar embarassada.

Vaig descobrir el poder de les plantes medicinals i vaig sentir la necessitat de cuidar al meu fill respectant i observant el cicle natural del seu cos. Això em va portar a fer diferents tallers, formacions i moltíssim autodidactisme. Així, vaig començar a investigar sobre les plantes que ja coneixia i també a conèixer-ne de noves i com treballar-les.

En aquest procés jo també em vaig descobrir cíclica i vaig entendre que fluint amb el cicle és quan es donen els millors resultats, doncs tot és més fàcil si es neda a favor de la corrent energètica que en el aquell moment emani.

Llum de lluna és una materialització d’aquest camí d’aprenentatges conscients que fa anys vaig començar. Un camí d’escolta i observació del cos i l’entorn. Una part del meu projecte de vida; de voler ser sostenible, ètica i conseqüent.

La teva pell no troba l’equilibri?

La pell és una expressió més de nosaltres mateixes i reflexa com i on estem, et ve de gust explicar-me què li passa?
Puc acompanyar-te a descobrir-ho

No tens un compte?

Registra't

You don't have permission to register