La cistella
0
  • No hi ha productes a la cistella.

Els missatges de l’aigua

L’aigua reflexa la seva essència. Això diu Masaru Emoto, bioquímic japonès. Ell fa molts anys que analitza la ressonància magnètica de l’aigua per fotografiar i medir l’energia subtil de l’aigua a través dels cristalls que es formen al congelar-la. I va observar que no hi ha dos cristalls d’aigua iguals i que ella mateixa altera la seva estructura molecular d’acord amb les ones vibratòries que li arriben. Emoto va arribar a les següents conclusions:

  • Que l’estat de l’aigua té a veure amb la vibració que hi ha al seu entorn. (La vibració és igual a vida, donat que l’existència és energia i que l’energia és a una vibració).
  • Que l’aigua de l’aixeta, a l’estar tractada i desinfectada, no forma cristalls bonics. A diferència de l’aigua d’un manantial natural.
  • Que com més lluny de la vida humana, més bonics són els cristalls de l’aigua.
  • Que el so afecta a l’aigua, embellint els seus cristalls segons la música o les paraules que rep. (so = vibració)
  • Que l’aigua continguda en aliments i plantes escolta la música i les paraules.
  • Que l’aigua respon positivament o negativament a la consciència humana.

És fascinant saber que aquest element sagrat de la naturalesa guarda aquesta informació i és necessari que hi posem atenció.

Et proposo fer una prova per a que tu mateix@ comprovis aquesta realitat: fer la teva pròpia aigua. Una amb una vibració alta; preparant-la en ampolles de vidre amb paraules amb energia alta (com gràcies, amor, t’estimo…).I fer el mateix baixant la vibració de l’aigua d’altres ampolles de vidre amb paraules agressives i denigrants. Deixem les aigües uns dies i anem-les observant. Què passa en cada una? I si te les prens? I si fas el mateix amb dos aliments que continguin aigua? Què passa? és un experiment interessant de fer i sobretot de compartir-lo amb els fills.

Per pujar la vibració de l’aigua que fas servir per cuinar, fer-te les infusions, elaborar xarops o, directament, l’aigua que et beus pots utilitzar les paraules i la música. Però també pots fer servir geometria sagrada. Per exemple, col·locar la flor de la vida a cada ampolla de vidre que contingui l’aigua de casa teva, a la nevera, a les prestatgeries on tinguis aliments…

L’aigua és un element molt important i molt present en la nostra vida. Som un 70% d’aigua. Imagineu-vos, doncs, com ens afecta energèticament tot el que pensem, ens diuen, diem, escoltem… Fem que la puresa i intenció del que ens envolta i del que bebem sigui màxima. Que la informació que transportin totes les nostres aigües, internes i externes, siguin d’amor.

I si us ha agradat aquest tema, podeu aprofundir-hi en el llibre “Mensajes del agua” de Masaru Emoto.

Salut i consciència,

Judith

Comentaris

No tens un compte?

Registra't

You don't have permission to register